آموزش سئو و بهینه سازی سایت با بهترین روش

آموزش سئو و بهینه سازی سایت با بهترین روش

آموزش سئو و بهینه سازی سایت با بهترین روش

آموزش سئو و بهینه سازی سایت با بهترین روش

خرید ورق آهن از کدام سایت باشد؟

از کجا ورق آهن بدون واسطه بخریم؟

 

این روزها مردم به دلیل کار زیاد که در زندگی های روتین خود درگیرشان هستند پیگیر هستند تا کارهای شخصی را اینترنتی انجام دهند. کارهای که در صورتی که از جای مطمئن باشد باعث میشود در انرژی و هزینه نقلیه مردم صرفه جویی نماید. یکی از مواردی که ممکن است هنوز تهیه آن برای مردم عجیب باشد خرید ورق آهن به شکل کاملاً آنلاین می باشد. تهیه ورق آهن یکی از خریدهایی است شکل اینترنتی هم می توانند انجام دهند .

 

شناخت ورق آهنی:

در متالورژیک ورق سیاه اینگونه تعریف شده است که به ورق ساخته شده از فولاد طی فرآیند نورد گرم Hot Rolling ، که در دمایی بالا تر از 930 درجه ی سانتیگراد (1700 درجه فارنهایت) تحت عملیات نورد فشاری قرار گرفته و در اثر این عملیات خاصیت فرم پذیری آن بهینه شده است، ورق فولادی نورد گرم یا به اختصار ورق سیاه Hot rolled mild steel گفته می شود. به دلیل این که سطح خارجی این محصولات در اثر وجود آثاری از اکسیداسیون و زنگ زدگی به حالت مات درآمده و همانندورق های گالوانیزه براق نمی باشند.

ورق های سیاه که از عمده ترین محصولات کارخانجات بزرگ فولاد هستند دامنه ی بسیار گسترده ای در نوع فولاد، ضخامت و ابعاد دارند. رایج ترین نوع ورق فولادی تولید شده در ایران ورق های St37 و St52 می باشند. آنالیز شیمیایی این ورق ها در استاندارد DIN17100 قابل مشاهده است. البته لازم به توضیح است این استاندارد از سال 1980 به بعد معتبر نبوده و جایگزین آن استاندارد BS EN 10025 می باشد. در این استاندارد می بایست برای گرید St37 معادل آن در استاندارد EN را جستجو نمود که با نام S235JRG2 شناخته می شودو در ایران هم این ورق را با نام St37 میشناسند و با این اسم آنرا معرفی میکنند . شما میتوانید برای دیدن و آشنا شدن  با انواع ورقه به اینجامراجعه کنید.

ابعاد و اندازه های ورق سیاه:

در خصوص ابعاد و اندازه ها باید اشاره کرد که دامنه ی وسیع ضخامتی از 1 میلیمتر گرفته تا 10 سانتیمتر در ورق های سیاه دیده می شود. هرچقدر ضخامت ها بالا تر رود محصول حالت تختال Slab پیدا کرده و شکل پذیری آن کاهش پیدا می کند. همانطور که در تصویر شماره 1 مشاهده می کنید نحوه ی عرضه ی ورق ها در بازار به دو صورت رول و یا شیت با ابعاد مشخص می باشد. معمولاً این شیت ها در اندازه های 6x1.5، 6X2،12X2 ،2X1 و2.5X1.5 برش می خورند. در حالتی که ورق در کارخانه با اندازه های مشخصی برش خورده شود به آن ورق فابریک می گویند. این کلمه برگرفته از کلمه Fabricated به معنی ساخته شده می باشد.

مراحل تولید ورقه سیاه :

    ابتدا تختال های گداخته تا دمایی بیش از 1100 درجه سانتیگراد با آنالیز شیمیایی متناسب با محصول نهایی از کوره ها به سمت خط تولید حرکت می نمایند.
    در گام بعد لایه های اکسیدی ضخیم که به صورت فلس بر روی تختال تشکیل شده اند، زدوده می شوند.
    پس از آن اسلب را با استفاده از دستگاه رول پرس تا ضخامت و عرض مشخصی فشرده می کنند.
    بعد از سایزینگ اسلب ها، کاهش ضخامت کنترل شده به وسیله ی غلتک های رفت و برگشتی صورت می گیرد.
    پس از آن تختال نازک شده که هنوز حالت گداخته دارد در باکس جمع آوری کویل به صورت کلافی پیچیده می شود.
    کلاف باز شده و ابتدا و انتهای آن به وسیله ی گیوتین جداسازی می گردد.
    پس از آن مرحله ی اکسیدزدایی ثانویه انجام می گیرد.
    سپس مجددا بوسیله ی غلطک های هیدرولیک بسیار قوی و سنگین در معرض نورد نهایی قرار می گیرد که در این مرحله خواص مکانیکی بهبود پیدا می نمایند.
    مرحله بعد خنک سازی ورق تولید شده و ارسال آن به سمت رول جمع کن می باشد.
    مراحل نهایی آن شامل بسته بندی و مارک کردن (چاپ برند و یا نام کارخانه و شماره ذوب) است.
    آخرین مرحله پیش از ارسال آن به انبار یا خروج از کارخانه، وزن کشی رول بسته بندی شده می باشد.









 

به سبب یادگیری می توانید به آهن سیگنال |click here|فروش ورق آهن |http://ahansignal.com/ وارد شوید

انواع خدمات مد روزرایج در آرایشگاه های زیبایی شامل شینیون به صورت حضوری انجام می شوند.

انواع خدمات حرفه ایرایج در سالن های آرایشی شامل اپیلاسیون به صورت فوری انجام می شوند.

 

دراین روزگار زنان به دلیل شلوغی روزمره که در زندگی های روتین خود درگیرشان هستند دوست دارند تا وظایف روزانه را سریع وراحت انجام دهند. یکی از این ها ،آرایشگاه ها می باشد.

درحالی که از سایت معتبر نوبت و یا محصولی میخواهید باعث میشود در انرژی و هزینه نقلیه صرفه جویی نماید.

 

 

یکی از روش های کاشت ناخن، کاشت نان از طریق ژل میباشد که شاید در ایران در میان بسیار رواج پیدا نکرده باشد ولی اکثر مراکز زیبایی از آن استفاده میکنند و به هنرجو های خود آنرا آموزش میدهند . ما در این مقاله سعی داریم که این روش را به شما معرفی میکنیم و شما را از مزایا و معایب این روش تخصصی کاشت ناخن آشنا کنیم . پس در ادامه با ما همراه باشید تا 5 مزایا و معایب کاشت ناخن با ژل را بررسی کنیم .
کاشت ناخن از طریق ژل چگونه است ؟

کاشت ناخن ژل نیز روشی مانند کاشت ناخن پودری دارد با این تفاوت که مواد مخصوص این نوع کاشت آماده بوده و آن را بر روی تیپ ناخن و یا ناخن طبیعی قرار می‌دهند و سپس با استفاده از ستگاه یو وی ( UV ) ژل مخصوص را روی ناخن تثبیت می‌کنند. در این روش معمولا از 2 تا 3 لایه ژل مخصوص بر روی ناخن استفاده می‌شود و بعد از هربار ژل زدن به ناخن از دستگاه یو وی استفاده می‌شود تا ژل روی ناخن خشک شود. این روش معمولا سریع‌تر از روش کاشت ناخن پودری انجام می‌گیرد.

توضیح کامل و با جزیئات کاشت ناخن با ژل :

(در ابتدای ژل کاشت ناخن باید سوهان کشی ناخن ها انجام شود. بر روی ناخن ها معمولا ناهمواری هایی وجود دارد که نمی توان پلی ژل و کاشت ژل ناخن را مستقیما انجام داد. بعد از اینکه سوهان کشی در کاشت ناخن با ژل انجام شد، باید در پلی ژل از ضد قارچ استفاده کرد. محلول ضد قارچ در فرایند کاشت ژل بر روی ناخن قرار داده می شود. برای اینکه پلی ژل و ژل کاشت ناخن وارد مراحل بعدی شوند، باید بیس کات را در کاشت ناخن با ژل مورد استفاده قرار داد. بعد از اینکه بیس کات در کاشت ژل و پلی ژل انجام شد،‌ باید حدود یک دقیقه در دستگاه قرار بگیرد تا به خوبی خشک شود.)

مزایای کاشت ناخن از طریق ژل:

خوشبختانه ژل کاشت ناخن انعطاف پذیری بالایی دارد که به همین علت به ناخن های شما حالت خشکی نمی دهد. با توجه به شرایط خاصی که در این بخش وجود دارد،‌ برای تهیه پلی ژل حتما باید از برندهای مطرح و معتبر استفاده کرد. کاشت ژل ناخن یک فرایند ویژه است که حتما باید توسط فرد متخصص در این زمینه انجام شود. کاشت ژل از نظر زیبای نیز تاثیرگذاری بالایی دارد که به همین جهت بیشتر از سایر روش ها محبوب شده است.

1-مواد مورد استفاده در این روش برخلاف کاشت ناخن پودری معمولا بدون بو هستند.

2-مواد کاشت ناخن ژل معمولا غیر سمی هستند.

3-ناخن کاشته شده با روش ژلی معمولا ظریف‌‌تر و طبیعی‌تر از ناخن کاشته شده به روش پودری است و به همین دلیل ظاهر طبیعی‌تر و واقعی‌تری را بر روی ناخن ایجاد می‌کند.

4-این روش معمولا سریع‌تر انجام شده و روش کار با آن نسبت به کاشت ناخن پودری راحت‌تر و ساده‌تر است.

5-کاشت ناخن ژل ماندگاری بیشتری داشته و معمولا به ترمیم کمتری نیز نیاز دارند.

معایب کاشت ناخن از طریق ژل:

در کاشت پلی ژل و کاشت ناخن با ژل ازدستگاه یو وی استفاده می شود. پرتوهای این دستگاه برای سلول های انسانی مضر است و اثر تخریبی دارد. به همین جهت در کاشت ژل باید از بهترین دستگاه ها استفاده شود. در همین راستا باید در ژل کاشت ناخن، مدت زمان کمی را برای دستگاه در نظر گرفت تا ناخن‌ ها بیشتر آسیب نبینند. یکی دیگر از معایب پلی ژل و کاشت ناخن با ژل این است که برای ریموو کردن آن باید به سالن بروید.

1-کاشت ناخن ژل معمولا گران‌تر از سایر روش‌های کاشت است.

2- معمولا سالن‌های کمی این روش از کاشت ناخن را به مشتریان ارائه می‌دهند. به طور کلی می‌توان گفت 70 تا 80 درصد سالن‌های مخصوص ناخن از روش پودری برای کاشت ناخن استفاده می‌کنند و تنها 10 تا 20 درصد از آن‌ها کاشت ژل دارند!

3-دستگاه مخصوص این روش از کاشت ناخن ( UV dryer ) معمولا دارای اشعه ماورا بنفش بوده و برای پوست بسیار مضر است.

4-همانطور که گفته شد کاشت ناخن ژل ظاهری ظریف و طبیعی دارد. اگر به هردلیلی نیاز به برداشتن کاشت ناخن داشته باشید حذف این ژل از روی ناخن کاری وقت گیر و سختی خواهد بود و ممکن است این فرآیند باعث ضعیف شدن ناخن نیز شود.

5-برای برداشتن کاشت ناخن ژل حتما باید به سالن‌های مخصوص مراجعه شود و این کار توسط تکنسین ناخن انجام شود و به هیچ عنوان نباید این کار را در خانه انجام داد.

 


ولی امروزه با توجه به استقبال بانوان از خدمات جالب مراقبت های پوستیدر سالن های زیبایی زنانه به غیر از خدمات رایج و معمول، کاشت و ترمیم ناخن نیز انجام می گیرد.
اگر شما نیز تمایل دارید همه امور آرایشی و بهداشتی خود را زیر نظر یک متخصص و در فضای آرام و دنج انجام دهید.

 

برای معارفه https://shikam-care.com/category/products/} دنبال کنید