آموزش سئو و بهینه سازی سایت با بهترین روش

آموزش سئو و بهینه سازی سایت با بهترین روش

آموزش سئو و بهینه سازی سایت با بهترین روش

آموزش سئو و بهینه سازی سایت با بهترین روش

واکنش سازمان غذا و دارو به قیمت پانسمان مریضان پروانه ای

عکس العمل مرکز خوراک و بهداشت به قیمت پانسمان بیماران (EB


مرکز خوراک و دارو، در واکنش به موضوع پانسمان مریضان (EB که در شو «خندوانه» مطرح شده بود، بیاناتی داده است.

 به گفته مهر، در برنامه چهارشنبه شب خندوانه، گروهی از بیمارانپوست پروانه ای دعوت شدگان این برنامه می بودن.
 

یکی از بیماران در ارتباط با وضعیت هزینه های بیماری پروانه ای، گفت: هزینه پانسمان بیماران پوست پروانه ای ماهانه ۲.۵ میلیون تومان می باشد.

 

این اظهارات در حالی عنوان شد، که چندی قبل دکتر رسول دیناروند معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو، از تامین هزینه های پانسمان تخصصی بیماران پروانه ای خبر داده بود.

 

بر همین اساس، دکتر فرزاد پیرویان معاون طرح و برنامه سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهارداشت: در حال حاضر با توجه به دستور وزیر بهداشت و رئیس سازمان، بیماران EB از جهت پانسمان های تخصصی تحت پوشش کامل سازمان قرار گرفته اند.

 

وی افزود: براساس تفاهم نامه فی ما بین سازمان غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی ایران لیست پانسمان های تخصصی به سازمان اعلام و به طور کاملا رایگان از طریق خانه EB در اختیار بیماران قرار می گیرد.

 

پیرویان تاکید کرد: البته این بیماران نیاز به سایر اقدامات درمانی و پوشش های حمایتی دارند که در حیطه اختیارات سازمان غذا و دارو نیست.

ربط مصرف مسکن و ابتلابه نارسایی قلبی

تقاطع مصرف مسکن و ابتلابه نارسایی قلبی


محققان در مطالعه تازه شان به ارتباط مابین مصرف مسکن های ضدالتهابی غیراستروئیدی و ریسک بروز نارسایی قلبی پی بردند.

 به نقل از مهر، دو متخصص قلب از کشور دانمارک با مطالعه در سرزمین ایتالیا، هلند و بریتانیا

دریافتند مصرف آنتی بیوتیکرهای ضدالتهابی غیراستروئیدی NSAID با ابتلابه نارسایی قلبی درگیر است.

 

محققان ۹۲,۱۶۳ بیمار مبتلا به نارسایی قلبی که در بیمارستان بستری شده بودند را شناسایی کرده و سپس مصرف مُسکن و میزان دوز مصرفی را در آنها بررسی کردند.

 

محققان دریافتند مصرف هرنوع NSAID در دو هفته گذشته موجب افزایش ۱۹ درصدی ریسک بستری شدن در بیمارستان به دلیل نارسایی قلبی می شود.

 

داروهای مورد مطالعه شامل دیکلوفناک، ایبوپروفن، ایندومتاسین، کتورولاک، ناپروکسن، نیمسولید، پیروکسیکام، اتوریکوکسیب، و روفکوکسیب بودند.

 

البته از آنجایی که این تحقیق بر روی افراد مسن و دارای سلامت ضعیف انجام شده بود، متخصصان می‌گویند که یافته‌های این پژوهش ارتباط کمی با اکثر افراد زیر ۶۵ سال داشته باشد.